Tallers de consolidació per empreses del Moianès
Data Dijous, 12 de novembre a les 21:37:46
Tema economiaVeure programaComencen al Moianès una Tallers de consolidació per petites empreses  de recent creació del Moianès.

Ideats amb el propòsit d’encetar una línia d’actuació per tal de consolidar les  petites i mitjanes empreses del territori.
 
Un cop extretes les conclusions de “L’Estudi dels Emprenedors del Moianès”, realitzat per el Consorci del Moianès a partir d’ entrevistes realitzades a 310 empreses que s’han creat i posat en funcionament i que prèviament han estat assessorades des del Servei d’emprenedors., es van extreure un seguit de conclusions. Es va detectar la necessitat d’oferir una formació més especialitzada, i s’han programat dos tallers, un entorn l’àmbit econòmic i financer, i l’altre destinat a un vessant més comercial i de màrqueting, amb una durada de 6 hores cadascun.
 
A més, els tallers tenen un important valor afegit, l’empresari podrà gaudir de la possibilitat de tenir assessorament individualitzat amb un consultor expert en la matèria, en la que es podran fer consultes sobre situacions, problemàtiques de la pròpia empresa.


Els tallers, juntament amb l’assessorament, estan destinats a totes les empreses del Moianès de qualsevol sector econòmic d’actuació, donant prioritat a aquelles amb menys de 5 anys de vida.

Taller de consolidació de màrqueting i gestió comercial
  Dilluns 16 i 23 de novembre. De 7 a 10 del vespre
  Can Carner (Moià)
  Expert: Josep Alberti i Pradera.

Taller de consolidació de gestió econòmica i financera
 Dimarts 1 i dimecres 2 de desembre. De 7 a 10 del vespre.
 Can Carner (Moià)
 Expert: Xavier Arumí i Raurell .

Les places són limitades, i les inscripcions continuen obertes fins el divendres dia 13.
Per tal de formalitzar-les només cal dirigir-vos a les dependències de Consorci del Moianès. Can Carner. C/ Joies 11-13 de Moià o bé al 93 830 14 18
/ cmoianes@diba.cat.
 
Des del Consorci, juntament amb els Ajuntaments, i amb el finançament del Projecte Innovador El Moianès de l’estratègia a l’acció i El Pacte Territorial del Moianès, s’ha programat aquesta actuació  per tal d’ oferir una eina que ajudi en la consolidació del teixit empresarial del Moianès , i així  treballant en la dinamització econòmica del territori, tot adaptant-la als nous canvis de conjuntura econòmica en la que estem vivint.
Cal destacar que des de l’Àrea d’ Emprenedors i empreses es dóna assessorament i suport als nous projectes empresarials i que els resultats obtinguts fins a l’actualitat , tal i com es constata a continuació , han contribuït a la dinamització econòmica i a la generació de nous llocs de treball dins el territori.

A l’ any 2008 :
  • Es van atendre un total de 146 nous projectes empresarials
  • D’aquests, 26 s’ han materialitzat i portat a terme i han suposat la generació de 57 nous llocs de treball .
* Des de la seva creació el Consorci del Moianès, en el període 1995-2008:
 
-          S’han assessorat un total de 1.474 projectes empresarials  ( 1.015 sobre nous projectes i 459 consultes sobre empreses existents )

-          D’aquests projectes assessorats se n’ han portat a terme 342 noves empreses que han suposat la generació de 688 nous llocs de treball.
 
Per tant, el Consorci té com a prioritat planificar actuacions que contribueixin a la consolidació d’empreses en el propi territori per petites que siguin , ja que amb les actuacions realitzades des dels seus inicis, s’ ha assolit l’objectiu de rearticular els sectors econòmics, per esmorteir els efectes de les diferents crisi que han patit el sector tèxtil i primari.
 
Per més informació:

Consorci del Moianès
Marta Purtí
93.831.14.18
purtipm@diba.cat

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=842