"Joves amb empenta del Moianès". 1er concurs d'idees joves
Data Dimecres, 18 de novembre a les 23:27:47
Tema economiaEl Consorci del Moianès organitza el primer concurs d’idees joves “Joves amb empenta del Moianès” amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i el desenvolupament de la capacitat creativa dels joves del Moianès. Aquest concurs està adreçat  a joves de 14 a 18 anys que visquin i/o estudiïn  al Moianès.
 
El dimarts dia 17 de novembre es va donar el tret de sortida al concurs amb la realització d’ un seminari de sensibilització  a l’IES Moianès en el que van participar un total de 40 alumnes de quart d’ESO i batxillerat, en el que es va  parlar de com es generen les idees i les claus de èxit així com també saber quin és el perfil d’una persona emprenedora i autoevaluarse, mitjançant un test, sent així un punt d’embranzida per enfrontar-se a la generació de nous reptes. Durant el mes de novembre es realitzaran dos tallers amb els estudiants per tal de dona’ls-hi eines de quins criteris s’ han de tenir en compte per avaluar si la idea d’un negoci és viable o no.


Aquest concurs pretén que els joves presentin un Pla d’empresa d’una idea de negoci, d’un nou producte o un nou servei , i hi poden participar de manera individual o en grups màxims de quatre persones. Per participar cal omplir la butlleta de preinscripció abans del 16 de desembre i lliurar el projecte com a màxim el dia 1 de febrer de 2010. Tots aquests tràmits es poden gestionar al Consorci del Moianès i en cas de ser alumne de l’IES Moianès es poden fer al mateix centre.

El concurs es clourà amb l’entrega de premis que constarà d’un premi de 250€ a la Millor idea empresarial i un segon de 150€ al Projecte més innovador,  valorat per un jurat especialitzat. Aquests premis estan patrocinats  per les associacions empresarials del territori : Agrupació de Comerciants de Moià, Associació de Serveis Turístics del Moianès  i Associació empresarial per l’agricultura ecològica.
 
Aquest concurs s’ ha organitzat des del Consorci amb la col·laboració de l’IES Moianès  i es realitza en el marc del programa Inicia per la creació d’empreses de la Generalitat de Catalunya i Pacte territorial del Moianès de la Diputació de Barcelona.
 

Per informació i inscripcions:

Consorci del Moianès:
Susanna Pinilla
Edifici Can Carner.
C/ Joies, 11-13 Moià
T 93 830 14 18
cmoianes@diba.cat                                                        

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=844