Comencen les activitats de l'agenda d'hivern per la gent gran del Moianès
Data Divendres, 27 de novembre a les 17:06:51
Tema societatEn el marc de les activitats per un envelliment actiu, el Consorci del Moianès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, dona suport als casals de la gent gran dels  pobles del Moianès per organitzar activitats.
 
Després de la bona acollida en les accions del calendari de primavera, durant aquest mes s’han iniciat els tallers i les activitats programades per aquest hivern a tot el conjunt de casals de la gent gran on hi tenen cabuda una gran diversitat d’accions sobre temàtiques molt diverses, així com també unes xerrades i el calendari de properes festes i sortides.

Han començat 4 tallers de memòria als municipis de Castellterçol, Monistrol de Calders, Moià i Santa Maria d’Oló en els que participen un total de 57 persones. Aquests tallers pretenen prevenir el deteriorament cognitiu, així com la millora de l’autonomia de les persones grans. També s’ha realitzat el taller del riure a Calders amb un total de 17 participants. Els casals han donat continuïtat a altres activitats que ja es venien fent durant l’any com, les puntes de coixí i les labors, l’enquadernació, el teatre i el cant coral.
 
Dins del seguit d’activitats lúdiques i culturals, cal destacar-hi les xerrades del curs de “Maduresa Vital” a Moià, dues jornades que van tenir molta acceptació entre la trentena d’ assistents i amb les quals es va donar informació i coneixements per tal d’afrontar el dia a dia en aquest moment de la vida.

Per tancar el seguit de cursos i tallers, hi ha les propostes per les properes festes i sortides, ja siguin dins de l’àmbit moianesenc, amb l’organització de visites a diferents punts d’interès turístic dins del territori, com d’altres fora del moianès.
 
Veure agenda d’activitats AQUÍ                                                                                                      

Per més informació:
Consorci del Moianès
Marta Bofill
93.831.14.18
bofillfm@diba.cat

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=850