Xerrada per la consulta popular ''Calders Decideix''
Data Dilluns, 30 de novembre a les 19:03:26
Tema políticaLluis Cerarols, Josep Camprubí i JM. Ximenis posaran sobre la taula el dret a decidir aquest dissabte 5 de desembre a Calders.

Convidats per la Comissió Calders Decideix i sota el títol «Pel dret a decidir, independència», Josep Camprubí, portaveu de les entitats promotores de la consulta a Manresa, Josep Manel Ximenis, regidor per la CUP a Arenys de Munt i membre de la comissió tècnica de la coordinadora nacional i, Lluís Cerarols, escriptor i professor de filosofia exposaran els seus arguments i posicionaments entorn el dret a la independència i la consulta del dia 13 de desembre. Ho faran posteriorment a la presentació de l’acte que farà Josep López , portaveu de la comissió organitzadora de Calders decideix, el qual també en serà el moderador. Al finalitzar l’exposició dels ponents es respondran dubtes i preguntes que puguin sorgir entre els assistents. L’acte finalitzarà amb un pica-pica, berenar.
 
Calders decideix organitza l’acte en el marc dels actes de campanya per la Consulta sobre la Independència, que es celebrarà a Calders junt amb més de 160 municipis d’arreu de la nació catalana. Es farà el proper dissabte 5 de desembre, a les 18h del vespre, al  Centre Cívic de Calders ( Plaça Major).
Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=852