Políticament incorrecte
Data Dijous, 01 de setembre a les 06:00:00
Tema culturaEl diumenge dia 4 de setembre,a 2/4 de 7 de la tarda al Centre Cívic de Calders, podrem veure la representació de l'obra "Políticament incorrecte” d'en Ray Cooney, interpretada pel grup Foment Cultural de la Parròquia de Súria.

Ray Cooney és un dels grans comediògrafs anglesos de la generació de la postguerra, especialista en comèdies delirants, vertiginoses, inverosímils, desbaratades i divertides. Ha compaginat la feina d’autor i director amb la de productor.
Les obres de Ray Cooney estan de forma permanent en els millors teatres del West End londinenc des de fa 40 anys.
Darrera d’una aparent frivolitat argumental “Políticament incorrecte”, aconsegueix fer pensar a l’espectador.

A políticament incorrecte, es planteja el conflicte d'un ministre que agafa una habitació del Hotel Palace per a passar una nit d’amor amb una diputada de l’oposició...
Però els seus plans canviaran al descobrir el cadàver d’un desconegut.
A partir d’aquest moment, tot es complica amb l’arribada d’una sèrie de personatges, entre els quals es troba l’ajudant del ministre, al qui les mentides del seu superior provocaran una crisi d’identitat.
La història marxa de polleguera quan arriba el marit de la diputada, la infermera que cuida la mare de l’ajudant, la dona del ministre i d’una cambrera sense escrúpols
Una obra que val la pena de veure-la. El preu de l’entrada és de 7 euros.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=90