Comença el programa Som-hi! Tallers per la recerca de feina
Data Divendres, 09 d'abril a les 16:17:51
Tema economiaEl Servei d’Ocupació del Moianès (SOM) ha programat el projecte Som-hi! Busques feina? que consisteix en un conjunt de tallers d’àmbits i temàtiques diverses adreçats a persones que busquen feina, amb l’objectiu d’ajudar-los en el procés de recerca de feina i oferir informació i formació  per actualitzar els seus coneixements i les seves pràctiques sobre diferents temes. El programa consisteix en un conjunt de 13 tallers que es portaran a terme durant els mesos d’abril i maig en els diferents pobles del Moianès.
 
Els cursos pretenen oferir la possibilitat, a aquelles persones que cerquen feina, de conèixer quins són els millors mecanismes per buscar feina, com s’ha de fer un curriculum vitae de manera que sigui atractiu als ulls de l’empresari, com actuar en una entrevista de feina, entre d’altres. Així mateix, és una oportunitat per a que aquelles persones que porten força temps en el procés de recerca de feina, renovin energies mitjançant els tallers de “motivació i autoconeixement en la recerca de feina”.D’altra banda, el SOM del Consorci del Moianès també ofereix uns tallers  amb recomanacions per donar eines a la població per tal d’estalviar despeses en temps de crisi, tals com cuinar estalviant, i com reduir els consum energètic i les factures.
 
Per poder participar en els tallers del Som-hi!  és necessari que les persones interessades s’adrecin al Consorci del Moianès per inscriure’s gratuïtament abans del 20 d’abril.
 
Per últim cal destacar que durant l’any 2009 el Servei d’Ocupació del Moianès ha atès 1.394 visites de persones que busquen feina i/ o volen millorar-la i ha gestionat un total de 166 ofertes de treball, així com ha organitzat 10 tallers de recerca de feina en els que ha participat un total de 113 persones.

Per més informació podeu contactar amb :
 
Esther Ruiz Safra
 
ruizse@diba.cat
938301418

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=912