Fira Ramadera, Agrícola i del Gos de Rastre
Data Dimarts, 06 de setembre a les 08:10:00
Tema societatEl proper 11 de setembre, es durà a terme a Castellterçol la VIa Fira Ramadera, Agrícola i la IIa del Gos de Rastre.

La VIa Fira Ramadera i Agrícola començarà a les 10 del matí a la Plaça dels Estudis amb una exposició de bestiar, ferratge de cavalls, demostració de llenyataires i de la tècnica tradicional de batre amb “batolles” per cigrons o mongetes, un concurs de munyir, una passejada de tractors d’època i en carros per a la quitxalla i un esmorzar de pagès.

A les 5 de la tarda, a la Plaça Prat de la Riba, hi haurà Sardanes i Manifest Institucional de l’11 de setembre.

A la Casa-Museu Prat de la Riba, a partir de les 18’30h, hi haurà una xerrada tècnica a càrrec del Sr. Pere Farell cap de l’Oficina Comarcal del DARP ( Granollers )amb una proposta d’activitats de la Plataforma d’Agricultors i Ramaders de Castellterçol.

Pel que fa a la IIa. Fira del Gos de Rastre, aquesta es ferà davant del Pavelló Municipal a partir de les 9 del matí, amb un esmorzar de caçadors, tir amb arc, i pràctica de tir amb escopeta d’aire comprimit.

A les 11h hi haurà una demostració de treball de gossos tofonaires, una mostra d’ocells, un concurs de bellesa canina, una exposició de trofeus de caça i fauna, i aprenentatge dels diferents tocs de corneta emprats en la cacera del senglar.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=92