Inauguració de la nova escola
Data Dimecres, 07 de setembre a les 08:00:00
Tema culturaEl proper 10 de setembre a partir de la 1 del migdia, l’Ajuntament de Calders inaugurarà les noves instal•lacions del CEIP Antón Busquets i Punset.
Hi haurà una jornada de portes obertes per poder fer una visita a la nova escola, així com un "pica pica" per a tothom per a celebrar l’esdeveniment. També hi haurà una exposició de fotografies antigues dels anys d'escola a Calders.

Els mestres, alumnes, pares i, tot el poble, estan molt contents ja que finalment podran gaudir d’una nova infraestructura.

Fins ara, estàvem en un edifici molt vell, de dues aules i una "cargolera" que hi havia al pati, amb tres aules més.
Aquesta darrers cursos, les necessitats educatives de la població han "crescut" molt i aquest curs passat gairebé no hi cabien, ja que actualment són més de 70 nens i nenes.

Segons els mateixos mestres, l'escola s’ha construït en un lloc molt bonic, amb molt bona vista i a tocar del bosc. Tindrà de tot com correspon a una infraestructura nova, pensada per a les necessitats dels infants, aules per a cada cosa: plàstica, música, educació física, un menjador.
Finalment, els nens i nenes ja no haurem d'anar d'un cantó a l’altre com fins ara.

El nou CEIP Antón Busquets i Punset ha estat costejada íntegrament pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=94