La Companyia Cervesera del Montseny li planta cara a la crisi
Data Dimecres, 09 de juny a les 07:00:00
Tema economiaLa CCM, empresa cervesera de Sant Miquel de Balenyà (Seva), inverteix 130.000 € en una nova màquina envasadora i dos dipòsits pressuritzats per tal d’afrontar l’augment de producció que està experimentant la companyia.

Les noves adquisicions, ja en marxa a les seves instal·lacions, son màquines d’última generació que utilitzen la majoria de microcerveseries d’Europa. En aquest sentit, la CCM incrementa la seva producció per tal de satisfer les necessitats emergents que està experimentant aquest sector en el nostre país, i alhora tenir una major presència en el mercat.


La CCM a l’any 2009 va produir 1.200 Hl de cervesa artesana, amb un increment del 33% respecte el 2008. Es preveu que la tendència a l’alça es consolidi, i s’estima un creixement aproximat del 20%, arribant als 1.500 Hl per aquest any. Fins a l’actualitat, la CCM elabora quatre cerveses fixes, una cervesa de temporada i una cervesa d’especialitat. Les seves cerveses es caracteritzen per ser naturals i sense pasteuritzar.

Des de la seva creació al 2007, la CCM s’ha anat consolidat com una de les microcerveseries pioneres al nostre país. Els seus cervesers porten a terme una experimentació constant per tal d’elaborar noves cerveses que puguin esdevenir nous productes de temporada. A diferència de les cerveses industrials, el producte de la Companyia Cervesera del Montseny té com a valor afegit les propietats nutritives i saludables d’una beguda no pasteuritzada, amb aquest llevat actiu que, encara dins l’ampolla, fa millorar tant el gust com la gasificació del producte.


Per a més informació, visiteu la pàgina web www.ccm.cat


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=948