Ofrena floral a Rafael Casanova
Data Dimecres, 07 de setembre a les 19:25:00
Tema políticaAquest any la tradicional ofrena floral de l’11 de setembre al monument de Rafael Casanova, a Moià, la seva vila natal, es farà finalment a 2/4 de 8 del vespre.
Aquest any, l’acte serà presidit pel Conseller de Comerç, Turisme i Consum Josep Huguet i Biosca.

L’any passat, l’ofrena floral no va comptar amb la presència de cap Conseller del Govern català, ja que l’acte de Moià va coincidir en dia i hora amb el que es va fer al Parlament de Catalunya. Aquest any però, l’acte podrà comptar de nou amb la presència d’un conseller del nostre Govern ja que aquest es farà a la tarda-vespre, un cop finalitzats els actes unitaris i institucionals del Govern català.

Josep Huguet i Biosca va néixer a Manresa (Bages) el 8 de març de 1951. És enginyer industrial per l’Escola d’Enginyers Superiors de Terrassa, i llicenciat en història contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Josep Huguet ha estat representant d’ERC a la Comissió Mixta de Transferències Estat-Generalitat entre el 1993 i el 1995, diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament de Catalunya des de 1995 i portaveu del grup d’ERC en aquesta cambra entre el 1999 i el 2004. El 15 d’octubre de 2004 va ser nomenat pel president de la Generalitat conseller de Comerç, Turisme i Consum, càrrec del qual va prendre possessió el 16 d’octubre de 2004.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=95