Festival del Foc dels Països Catalans
Data Diumenge, 18 de juliol a les 18:32:24
Tema culturaEl proper 24 de Juliol a Castellterçol (Vallès Oriental, Catalunya) s’estrena per primera vegada el Festival del Foc dels Països Catalans. Aquesta gran trobada del món del foc serà una realitat en ple debat sobre la normativa del món del foc, fent evident que aquest segueix ben viu arreu dels Països Catalans.

El Festival del Foc reunirà diables, diablesses, bruixes, dimonis, bèsties de foc, tabalers i admiradors del món del foc i la cultura popular durant tot el dissabte dia 24 de juliol.

A les 12h del migdia el festival començarà amb un dels actes més interessants i esperats per tothom: una Taula Rodona sobre l’estat de la qüestió del Món del Foc amb representants de les administracions i de totes les federacions i coordinadores de diables, dimonis i bèsties dels Països Catalans. A més, en aquesta espectacular trobada els assistents podran aprendre un gran ventall de coneixements sobre el món del foc en els Tallers de Pirotècnia, Seguretat i Percussió, i a les xerrades programades i participar activament al Concurs de Percussió, a la Cercavila de Bèsties i Tabalada i a un històric Correfoc amb més de 150 diables d’arreu dels Països Catalans. Finalment l’organització ha programat uns espectaculars concerts amb els grups “DR. CALYPSO” i PLOUEN CATXIMBES”. Tots els actes són oberts a tothom (els tallers, amb inscripció prèvia). Trobareu tota la información detallada (horaris, com arribar) i la butlleta d’inscripció a: http://www.festivaldelfoc.blogspot.com/

Us hi esperem!

El Festival del Foc dels Països Catalans és possible gràcies a

la col∙laboració del Centre de Promoció de la Cultura Tradicional i Popular Catalana i l’Ajuntament de Castellterçol,

al patrocini d’Estrella Damm, Casa Mas, Vichy CatalanFontdor, Pirotècnia Igual, Tokobongo Percussió,

i al suport de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, la Federació de Dimonis, Diables i Bèsties de Foc de les Illes Balears, la Federació de Colles de Dimonis i Diables del País Valencià, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, la Coordinadora de Bestiari de Foc del Baix Llobregat, la Coordinadora de Diables de Barcelona, el Consorci del Moianès i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=964