Granera celebra la 10ª edició de la ''Fira Moianès Turisme i Lleure''
Data Dilluns, 04 d'octubre a les 08:00:00
Tema culturaLa Fira Moianès Turisme i Lleure arriba a la seva 10ª edició. Caracteritzada per ser una fira itinerant pels 10 municipis del Moianès, aquesta any tancarà la roda i es celebrarà a l'últim municipi que quedava pendent, el poble més petit i pintoresc del Moianès, Granera.

El cap de setmana del 9 i 10 d'octubre Granera acollirà una fira ja totalment consolidada, per la qual cada any passen uns 6.000 visitants.

La fira s'ha convertit  en un espai de referència i de trobada dels serveis turístics i entitats de lleure del Moianès i en un bon escenari perquè altres destins i establiments turístics de la Catalunya interior puguin presentar la seva oferta i la donin a conèixer.

Els objectius d’aquesta Fira són: promocionar els recursos i establiments turístics del Moianès; promocionar i difondre l’oferta turística i de lleure de les comarques d’interior; donar a conèixer i difondre l’activitat cultural, d’oci i de lleure del Moianès, mitjançant activitats organitzades per les pròpies entitats del Moianès, i també promocionar l’artesania, el comerç local i els productes de la terra propis del territori.           

La fira iniciarà els actes el dissabte dia 9 d'octubre a la tarda amb una àmplia oferta d'activitats culturals i de lleure que s'allargaran durant tot el cap de setmana. El diumenge dia 10 és el dia de la Fira, que s'inaugurarà i es clausurarà amb la Tronada dels Canons de retorn a 1714 de Moià, sota el castell de Granera, un escenari incomparable.
           
Com cada any, la Fira Moianès Turisme i Lleure és el marc de referència en el que s'aprofita per presentar les actuacions i projectes que està portant a terme el Consorci del Moianès, i concretament el projecte més destacat en l'àmbit de turisme i desenvolupament local, l'Ecomuseu del Moianès. Aquest any, es presentarà el dvd " l'Ecomuseu del Moianès, visita d'obres".
           
Durant els dies 9 i 10 d'octubre, a Granera, podreu gaudir de diverses activitats per a petits i grans,  i  múltiples propostes de turisme i lleure, variades i originals, per a tot tipus de famílies i visitants.

Us hi esperem!!

* Per més informació:
Teresa Soler Fargas - 93 .830. 14. 18 – 616.43.84.40 - solerft@diba.cat
www.consorcidelmoianes.cat

Gràcies i Salutacions,

Teresa Soler Fargas
Responsable de l'àrea de dinamització turística i comercial
Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=987