Workshop de cuites experimentals i rituals artístics
Data Dimecres, 20 d'octubre a les 17:13:59
Tema culturaJa està en marxa el següent workshop de coccions experimentals i rituals artístics. Aquest vegada, unificarem la construcció d’un forn anagrama com a peça escultòrica amb les arts tradicionals del Dia de Difunts.

No tan sols treballarem les coccions ceràmiques  amb elements naturals , també ho complementarem  amb una visió creativa de les seves possibilitats escèniques.

Fabricació de bombes de fum de colors

Preparació d’un escenari – altar

Posta en escena de tot el  treball realitzat

¡Honrem als nostres “muertitos” amb art i foc!

Els artistes Eve Arizala i Wali Hawes són dos grans experimentadors del foc i ens proposen el projecte EL CADAVER EXQUISIT, on els assistents han de participar en la creació d’un cos-forn per re-visitar als nostres morts i donar-li vida de forma lúdica, mitjançant una escenificació de llum i color.

La proposta comença el matí del dia 30 d’octubre i culmina amb una festa –inauguració la nit del 31 a CACIS Centre d’Art contemporani i sostenibilitat El Forn de la Calç de Calders.

Preus i opcions

·        
El preu dels dos dies complerts d’aprenentatge, el material i dues nits de allotjament inclòs en una casa rural és de 170€

·        
El preu per un sol dia sense allotjament 70€ menjar inclòs

·        
El preu per l’acte de la nit de festa de la Nit de Difunts, amb castanyes i mistela 10€ (inici a les 22:00 del 31 d’octubre)

Per més informació o fer les reserves podeu trucar al 93 8202332 , al 646601580 o al mail
info@cacis.cat

http://cacisforndelacal.blogspot.com


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=993