La Subdelegada del Govern a Barcelona visita obres del FEOSL al Bages
Data Dimarts, 26 d'octubre a les 17:36:16
Tema economia- Montserrat Garcia Llovera visitarà Sant Joan de Vilatorrada, Sant Salvador de Guardiola i Castellgalí.

- El Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local ha aportat a la comarca del Bages un total de 19.604.836 euros.


Barcelona, 26 d’octubre de 2010

La Subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia Llovera, realitzarà demà una visita a diversos projectes del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) al Bages. En aquest comarca, aquest fons ha fet una aportació de 19.604.836 euros, i el Fons Estatal per a l’Ocupació Local (FEIL) va destinar-ne 31.299.666 euros.


A Sant Joan de Vilatorrada, acompanyada per l’alcalde Ezequiel Martínez Mulero, Montserrat Garcia Llovera té previst fer seguiment del projecte de millora d’eficiència energètica de l’edifici de l’Ajuntament; del de remodelació de les oficines de Benestar Social; i del d’ampliació de les piscines municipals. En aquest municipi, el FEOSL ha fet una aportació de 1.152.532 euros.

A Sant Salvador de Guardiola, acompanyada per l’alcalde Albert Miralda i Sellarés, Montserrat Garcia Llovera visitarà l’adequació d’un edifici municipal per a serveis a les persones, i la construcció d’un nou dipòsit i artèria de distribució a Ca l’Esteve. L’import atorgat a aquest municipi pel FEOSL és de 329.079 euros.

A Castellgalí, on el FEOSL ha aportat 190.269 euros, la Subdelegada del Govern a Barcelona, acompanyada per l’alcalde Cristòfol Gimeno Iglesias, visitarà el projecte d’urbanització del Vial Santa Margarida i el projecte de tancament de pista, reforma poliesportiva i vestidors 2010.


Després de cada visita s’atendrà els mitjans de comunicació presents.

Dia
: Dimecres,
27 d’octubre
Hora
: 9.45h Arribada a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
         11.45h Arribada a l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola
         13.15h Arribada a l’Ajuntament de Castellgalí


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=995